Interieur behandeling
Ook het interieur van uw auto moet wel eens grondig gereinigd worden.

 

De interieur reiniging van uw auto bestaat bij Sunshine uit een diepte reiniging waarbij gebruik wordt gemaakt van sproeiextractie (zgn. 'shamporellen'). Hiermee wordt vervuiling uit de bekleding gespoeld/gezogen, waardoor deze weer schoon/fris en vezelschoon wordt. Voor reiniging van uw leren interieur maken wij gebruik van een speciaal reinigingsproduct dat leer grondig maar veilig schoonmaakt. Zowel de stoelen, vloerbedekking, kofferruimte als ook de hemel bekleding worden grondig gereinigd. Ook alle kunststof delen zoals deurpanelen, dashboard en stuur worden grondig gereinigd met behulp van een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel, waardoor ook deze er weer als nieuw uitzien. Wilt u ook de lucht in uw auto reinigen? Dan adviseert Sunshine carcleaning de Ozon behandeling.

 

Reiniging algemeen
  • Uw auto wordt grondig uitgezogen.
  • Oppervlakkige vlekken, stof en (honden) haren worden verwijderd.
  • Dieptereining van bekleding en stoelen
  • Behandeling bekleding met kledingbeschermer
  • Dashboard en kunststof delen van deurpanelen worden schoongemaakt en gepoetst.
  • Reinigen ramen (binnen en buitenkant)
  • De reservewielkast en het reservewiel worden gereinigd.
  • Inclussief GRATIS wasbeurt!

 

Optie: Ontgeuren d.m.v. OZON-behandeling

Bij een ozonbehandeling worden alle slechte geuren in het interieur verwijderd. Ook de kanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet. Het interieur moet eerst grondig gereinigd worden om de eventuele oorzaak van de slechte geuren weg te nemen. Nadien wordt een ozongenerator geplaatst in de wagen, het interieur wordt hierdoor vol ozon gepompt. Ozon heeft de capaciteit om alle slechte geuren op te nemen en zichzelf nadien te vernietigen.

 

logo

U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken. Tevens verzorgen wij complete reconditioneringen voor auto's.

Of het nu gaat om reparatie, onderhoud of ex- interieurreniging; wij zijn vakkundig op elk gebied.

Contact Info

Locatie

Bottom-map

Afspraak

Bel, mail, of bezoek ons contactpagina.