Poetsbehandeling
Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur… Hoe zorgvuldig u ook met uw auto omgaat, na verloop van tijd laat het gebruik van uw auto toch zijn sporen na.

 

De oplossing is een complete poetsbehandeling bij Sunshine. U herkent uw auto daarna bijna niet meer terug. De auto straalt weer en voelt ook van binnen weer heerlijk fris aan. Gebleken is dat de auto daarmee bovendien in waarde stijgt. Maar autopoetsen is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor Sunshine. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw auto verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw auto laten poetsen: waarom juist bij Sunshine?

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij Sunshine kunt u de lak van uw auto laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het interieur laten reinigen, shamponeren, repareren, verzegelen en een geurbehandeling geven. De motorruimte laten ontvetten en de cabriokap herstellen. Uw velgen herstellen en chroom- en kunststofdelen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten, van standaard tot maatwerk, alles gebeurt onder de strenge kwaliteit en service voorwaarden van Sunshine.

logo

U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken. Tevens verzorgen wij complete reconditioneringen voor auto's.

Of het nu gaat om reparatie, onderhoud of ex- interieurreniging; wij zijn vakkundig op elk gebied.

Contact Info

Locatie

Bottom-map

Afspraak

Bel, mail, of bezoek ons contactpagina.