Waxoyl
Uw auto blijvend jong houden? Dat kan met een Waxoyl behandeling door onze vakmensen.

 

Voor het exterieur van nieuwe auto’s is er de Waxoyl 100 Plus®. Hierdoor krijgt uw auto een hoogglazend en moeilijk doordringbaar pantser met 3 jaar garantie. Voor auto’s ouder dan 3 maanden is er de Waxoyl Glaze Gard®. Hierbij worden beschadigingen gepolijst en krijgt de lak een dieptereiniging.

Voor het interieur van uw auto bieden wij de U.P.T.® behandeling. Door deze behandeling kunnen er geen hardnekkige vlekken ontstaan en wordt het reinigen van het interieur voortaan heel eenvoudig.

De Waxoyl 100 Plus® is een exterieur behandeling voor nieuwe autos (jonger dan 3 maanden). De laklaag van uw nieuwe auto krijgt met deze Waxoyl een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld:

    UV-straling
    Zure regen
    Modder
    Strooizout
    Luchtverontreiniging

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100 Plus® ontstaat een grondige lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw autolak zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.
Belangrijke voordelen:

    Uw autolak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans
    Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter
    U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur
    Uw auto blijft jong waardoor een hogere waarde wordt behouden

De bekleding van het interieur van uw auto wordt intensief behandeld met Waxoyl U.P.T.® bekledingsbeschermer. Hierdoor kunnen geen hardnekkige vlekken onstaan die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld:

    Modder
    Snoep
    Etenswaren
    Dranken

Dankzij vocht-en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl U.P.T.® is het reinigen van het interieur van uw auto voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden.

Belangrijke voordelen:

    Uw bekleding blijft gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroom-fris
    U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw interieur
    Uw auto blijft jong waardoor een hogere waarde wordt behouden

De Glaze Gard® behandeling is speciaal ontwikkeld voor auto's ouder dan 3 maanden. De lak van de auto wordt gecontroleerd op beschadigingen zoals krasjes en verwering en daarna gepolijst om de beschadigingen te verwijderen. Na deze behandeling krijgt de lak een dieptereiniging met Waxoyl Preclean waardoor een goede hechting plaatsvindt van de Glaze Gard® lakverzegeling. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld:

    UV-straling
    Zure regen
    Modder
    Strooizout
    Luchtverontreiniging

Belangrijke voordelen:

    Uw autolak behoudt gegarandeerd gedurende 24 maanden zijn diepe glans
    Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter
    U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur
    Uw auto blijft jong waardoor een hogere waarde wordt behouden

Bij de Waxoyl 100 Plus® behandeling, toegepast op nieuwe auto’s binnen 3 maanden na aanschaf, wordt een schriftelijke garantie afgegeven op de glans en kleurbehoud van de lak voor 3 jaar. Is de auto ouder dan 3 maanden dan geldt een garantie van 2 jaar.

Waxoyl 100 Plus® /Glaze Gard® vertraagt het inbranden van vogeluitwerpselen. Toch dient u de uitwerpselen direct van de auto te verwijderen. Wij adviseren u hiervoor Waxoyl 3 in 1 te gebruiken. De beschadiging als gevolg van het inbranden van vogeluitwerpselen valt niet on de garantie van Waxoyl.

 

 

 

Waxoyl 3 in 1

Waxoyl 3 in 1 is een gebruikersvriendelijk onderhoudsproduct te gebruiken voor alle autolakken. Voor auto’s met een Waxoyl lakverzegelingsbehandeling heeft het specifieke eigenschappen. Door het wassen treedt er een slijtage op aan de Waxoyl toplaag. Met 3 in 1 kunt u de slijtageplekken op een makkelijke manier repareren. Vogeluitwerpselen, boomhars, vliegen en muggen kunnen worden verwijderd met Waxoyl 3 in 1. De eventueel aangetaste toplaag en het houdt de lak in topconditie. Het is te gebruiken zonder water.

 

Waxoyl Shampoo

Waxoyl Shampoo Waxoyl Shampoo is zacht, mild, milieuvriendelijk, en speciaal ontwikkeld voor moderne lakken. Deze shampoo tast de laklaag niet aan, geeft een optimaal resultaat en is zuinig in gebruik. U kunt de Waxoyl shampoo ook gebruiken met uw hogedrukreiniger daar deze een weinig schuimend effect heeft.

logo

U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken. Tevens verzorgen wij complete reconditioneringen voor auto's.

Of het nu gaat om reparatie, onderhoud of ex- interieurreniging; wij zijn vakkundig op elk gebied.

Contact Info

Locatie

Bottom-map

Afspraak

Bel, mail, of bezoek ons contactpagina.